Κέντρο ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη – Colombo!

Εμείς εδώ, στο κέντρο ξένων γλωσσών Colombo στη Θεσσαλονίκη, είμαστε μια πολυγλωσσική και πολυπολιτισμική ομάδα που έχουμε θέσει ως στόχο της καθημερινής μας προσπάθειας να εμπνέουμε τους μαθητές μας ώστε να αγαπούν ό,τι νέο μαθαίνουν και να ποθούν να προχωρήσουν και παραπέρα. Η απόκτηση γνώσης, αποτελεί ένα εφόδιο για τη συνολική προσωπικότητα ενός μαθητή, και συνεπώς ταυτόχρονα εξυπηρετεί και τις ανάγκες του για ένα καλύτερο επίπεδο σπουδών ή/και εργασίας και συνεπώς ποιοτικότερο επίπεδο ζωής.

Εμείς δεν είμαστε απλά “Ισπανοί”, “Ρώσοι”, “Έλληνες”, “Ιταλοί”, “Πορτογάλοι”, “’Αγγλοι”, “Τούρκοι”, “Κινέζοι”….. εμείς είμαστε πολίτες του κόσμου που επιθυμούμε και προσπαθούμε πάρα πολύ να είμαστε εξαιρετικοί δάσκαλοι, για να είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα των κόπων μας.

Κέντρο ξένων γλωσσών Θεσσαλονίκη - Colombo
about-us-2

Τα 25 χρόνια εμπειρίας μας και εξειδίκευσης στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, αρχίζοντας από τις λατινογενείς Ιταλική, Ισπανική και Πορτογαλική καταρχάς, και με τη Ρωσική και την Αγγλική στη συνέχεια, (συνεπεία των απαιτήσεων της εποχής μας και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των μαθητών μας που θα πρέπει να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις όλο και πιο δύσκολες προκλήσεις στη ζωή τους γενικότερα, αλλά και ιδιαιτέρως στον τομέα των σπουδών και της εργασίας τους,) είναι η εγγύηση ότι μαζί μας θα μάθετε πολύ καλά τις ξένες γλώσσες που θα επιλέξετε, θα γνωρίσετε τον πολιτισμό των λαών που τις μιλούν και θα πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας με απόλυτη επιτυχία!

Ταυτόχρονα με τη διδασκαλία των Ξένων Γλωσσών, στο χώρο μας θα μπορείτε να συμμετέχετε στα Σεμινάρια, στις Εκδηλώσεις και στις Εκπαιδευτικές Εκδρομές που οργανώνουμε με πολλή όρεξη και κόπο και που άπτονται πολλών και διαφορετικών τομέων της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, της Δια Βίου Μάθησης.
Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να γνωριστούμε και να σας εξηγήσουμε αναλυτικά το Πρόγραμμα Σπουδών μας, τη Μεθοδολογία, το Διδακτικό Υλικό και τα Μέσα που χρησιμοποιούμε. Ελάτε να συζητήσουμε και να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε όσον αφορά την Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας, τις Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές και τη δυνατότητα έρευνας και ανεύρεσης Εργασίας στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, στον Ιδιωτικό και στο Δημόσιο τομέα. Ελάτε επίσης να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα Σεμιναρίων, Εκδηλώσεων και Εκπαιδευτικών Εκδρομών κάθε περιόδου.