Θεατρικό Βιωματικό Σεμινάριο

theatriko-viwmatiko-seminario

Έναρξη: 21-03-2015

Συντονιστής: Μάριος Πατσαλής

Τα βιωματικά σεμινάρια θεάτρου είναι ένας τρόπος για να προσεγγίσουμε το θέατρο διαφορετικά και να βιώσουμε καταστάσεις ελεύθερα. Το θεατρικό βιωματικό σεμινάριο είναι ένα θέατρο του αυθορμητισμού, της επινόησης, της σωματικής έκφρασης και της ενεργητικής συμμετοχής.

Αυτό το σεμινάριο έχει σκοπό να δημιουργήσει μια ομάδα ελεύθερης έκφρασης, στην οποία θα έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές θεάτρου αλλά επίσης και με τις βιωματικές ασκήσεις.

Μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, την κινησιολογία και την μουσική θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε εικόνες. Θα βιώσουμε και θα δημιουργήσουμε συναισθήματα, θα δώσουμε και θα πάρουμε. Κυρίως όμως σε αυτό το σεμινάριο θα ζήσουμε και θα μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Μέθοδος αυθόρμητης, ελεύθερης και αυτοσχέδιας θεατρικής έκφρασης, αυτογνωσίας και επικοινωνίας, όπου όλοι συμμετέχουν ως δρώντα πρόσωπα σε άμεσα δημιουργικά συμβάντα και δρώμενα. Κι ακόμα, είναι η διά του θεάτρου μύηση στο υπαρξιακό γεγονός και στονόημα της ζωής και των σχέσεων, όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να νιώσουν, να θεαθούν τον εαυτό και τον κόσμο, να τον αναπαριστούν, να τον αναδημιουργούν, να τον συνθέτουν, να τον ταξινομούν και να τον ερμηνεύουν εκ νέου.

Μέθοδος αυθόρμητης, ελεύθερης και αυτοσχέδιας θεατρικής έκφρασης, αυτογνωσίας και επικοινωνίας, όπου όλοι συμμετέχουν ως δρώντα πρόσωπα σε άμεσα δημιουργικά συμβάντα και δρώμενα.

Κι ακόμα, είναι η διά του θεάτρου μύηση στο υπαρξιακό γεγονός και στο νόημα της ζωής και των σχέσεων, όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να νιώσουν, να θεαθούν τον εαυτό και τον κόσμο, να τον αναπαριστούν, να τον αναδημιουργούν, να τον συνθέτουν, να τον ταξινομούν και να τον ερμηνεύουν εκ νέου.

Συντονιστής: Μάριος Πατσαλής – Θεατρολόγος/Εμψυχωτής ομάδων παιδιών-εφήβων- ενηλίκων,θεατρικού παιχνιδιού/σωματικής έκφρασης.

Αριθμός Συμμετοχών Περιορισμένος

Έναρξη: 21-03-2015
Διάρκεια: 8 συναντήσεις (κάθε Σάββατο 1,5 ώρες)
Κόστος Συμμετοχής: 40 ευρώ

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες :
Δ/νση: Εγνατία 128, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 240962 (καθημερινά 11:00-22:00)
e-mail : [email protected]