GDPR: Φόρμα Επικοινωνίας - Συναίνεσης Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων

Arrow up
Arrow down
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήBlogΜαθητές και φίλοιΠροβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δεκέμβριος 2016

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Colombo στο καφωδείο ελληνικό (18.12.2016).

Κατηγορία blog
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 15:03

Το δέντρο των ευχών

Χριστουγεννιάτικες ευχές από του μαθητές μας σε διάφορες γλώσσες

κάντε κλικ στις μπαλίτσες .... έκπληξη!!!!  
 
Κατηγορία blog

'Oλοι θυμόμαστε το Ice Bucket Challenge.. απλά  ξεχάστε το. Το Internet επανήλθε με μια άλλη Viral ιδέα, ευτυχώς όχι τόσο βάρβαρη.

Το Mannequin Challenge, είναι η τελευταία μανία του διαδικτύου, και όπως λέει το όνομά του -μανεκέν- η πρόκληση θέλει όσους την αποδεχτούν να σταθούν ακίνητοι για περίπου ένα λεπτό, ενώ η κάμερα περνάει ανάμεσα τους (αν είναι πολλοί) ή γύρω από τον καθένα.

Το κλιπ πρέπει να συνοδεύεται από μουσική που θα ταιριάζει με το ύφος των ανθρώπων. Το αποτέλεσμα μοιάζει σαν κάποιος να πάτησε παύση κατά τη διάρκεια μιας ταινίας, και όπως οι άνθρωποι μοιάζουν με μανεκέν τοποθετούνται σε διάφορες θέσεις.

Κατηγορία blog
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 17:02

♥ Christmas Party 2016 στο Colombo ♥

christmas party site

 

To Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Colombo είναι πλέον γεγονός. Ετοιμαστείτε να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά μαζί με πολύ μουσική, κέφι, χορό, φαγητό.

Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και καινούριους μαθητές, αυτήν την Κυριακή 18/12 στο Καφωδείο Ελληνικό στις 20:00.

 

Ενημερωθείτε για το Mannequin Challenge και πως να το κάνουμε σωστά στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Colombo.

 

Κατηγορία blog
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 12:32

Cine Colombo - Ιταλική Ταινία: Perfetti Sconosciuti(2016)

ΙΤΑΛΙΚΗ TAINIA ΣΤΟ Cine Colombo

Perfetti Sconosciuti

 

Perfetti Sconosciuti (2016)

 

Παρασκευή 16/12 στις 19:30

 

OGNUNO DI NOI HA 3 VITE:

UNA PUBBLICA, UNA PRIVATA E UNA SEGRETA

 

Υπόθεση: Αναμφισβήτητα η ταινία της χρονιάς για την Ιταλία! Συγκλονιστική, ρεαλιστική και διδακτική, ανάγκασε κριτικούς, κοινό και εισιτήρια να την αναδείξουν δικαίως ως την καλύτερη μέχρι τώρα, στην φετινή χρονιά! Επτά φίλοι, αποτελούμενοι από τρία ζευγάρια κι έναν διαζευγμένο που μόλις έχει ξανακάνει σχέση, με μακρύ παρελθόν μεταξύ τους, βρίσκονται μαζεμένοι και τρώνε στο καθιερωμένο δείπνο, όταν ξαφνικά πέφτει η ιδέα για ένα παράξενο, όσο κι επικίνδυνο παιχνίδι: τοποθετούν τα smartphone τους στο τραπέζι και όταν κάποιος τους θα υποστηρίξει πως «δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε», τότε θα αρχίσουν να μοιράζονται τα μηνύματα και τις κλήσεις που λαμβάνουν από εκείνη την στιγμή κι έπειτα, σε ανοικτή ακρόαση.. σαν ένα είδος ηλεκτρονικής ρωσικής ρουλέτας! Αλλά καθώς στην πορεία, σιγά-σιγά αρχίζει να διαφαίνεται πως κανείς τους δεν είναι απόλυτα «αθώος», η χαρούμενη παρέα φίλων αναπόφευκτα θα βρεθεί απρόσμενα σε μια εφιαλτικά καταιγιστική ροή ειδήσεων, όπου το ένα μυστήριο θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μετά το άλλο! Η κορύφωση της ταινίας αρχίζει κυρίως μετά το πρώτο μισό κι έπειτα, μέσα από μια αγωνία που σε καθηλώνει και που ολοκληρώνεται με ένα εντελώς ασύλληπτο και απροσδόκητο φινάλε, δείγμα της μεγάλης σκηνοθετικής δεινότητας του Paolo Genovese! Χαρακτηριστικό το σχόλιο Ιταλού κριτικού για το πόσο ρεαλιστική είναι, κατά το οποίο "ο καθένας μας πολύ εύκολα θα μπορούσε να αναγνωρίσει τον εαυτό του σε κάποιον από τους πρωταγωνιστές, αλλά και σε κάποια από τις σκηνές, όπου βρίσκεσαι σε αμηχανία αν θα πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις...

Κατηγορία blog

ROS MOV

 

 

Προβολή της Ρωσικής ταινίας "Έλανα με δεις" (Приходи на меня посмотреть)

στο Cine Colombo την Παρασκευή 09/12 στις 19:00

 

 

Ηθοποιοί: Олег Янковский, Ирина Купченко, Екатерина Васильева

Διάρκεια:101 мин. / 01:41

Με αγγλικούς υπότιτλους
Εισαγωγή-Σχολιασμός: ANNA PROSIANNYKOVA

Κατηγορία blog
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 14:01

Curiosidades del Español

Hola a todos!

Aquí siempre estamos: que si el inglés esto, que si el francés aquello, ahora que si un poco de alemán… Pero tenemos a nuestro idioma muy olvidado y eso, pues no puede ser la verdad.

Por eso hoy hemos decidido hablar un poquito más de nuestra lengua y contaros curiosidades del español, porque nunca está de más; que a veces nos pasamos de listos con los conocimientos sobre otro idioma, mientras no seguimos alimentando el conocimiento del nuestro propio (vaya regañina os he soltado, eh? es que la gripe está haciendo estragos, y hay falta de sueño).

Κατηγορία blog